Verwijderen in de app
- Open Zirve en tik op het tabblad Profiel.
- Tik rechtsboven op de knop Instellingen en daarna op Account.
- Tik op Account verwijderen en bevestig.
Dit werkt voor gastaccounts en voor accounts waarbij je met Apple bent ingelogd. Er is een internetverbinding nodig.
Wat wordt verwijderd
- Je account en identiteit (gast-ID of de koppeling met Inloggen met Apple)
- Je weergavenaam, je keuzes voor outfit en thema, je uitnodigingscode
- Etagevoortgang, etageresultaten, reeks, seizoenspunten en beloningen, resultaten in de Dagtoren
- Edelsteensaldo, edelsteengeschiedenis, inventaris en ongebruikte edelstenen (niet terugbetaalbaar)
- Competitie-inschrijvingen, vriendschappen, meldingsgegevens en de pushtoken van je apparaat; je plaatsen in ranglijsten (competitie, Dagtoren, rustmoduslijst, Topklimmers)
- Je gebruiksstatistieken, de geschiedenis van je statistiekkeuzes, diagnoserapporten (crashrapporten) en je supportcode
- Voortgang en instellingen op je apparaat (de app wordt teruggezet)
Als je bent ingelogd met Apple, vraagt Apple je vóór het verwijderen nog één keer om bevestiging, zodat we Apple ook kunnen vragen de autorisatie van Zirve voor Inloggen met Apple in te trekken. Als je een aankoop hebt gedaan, vragen we onze betalingsprovider RevenueCat ook om zijn klantgegevens te verwijderen. Je Game Center-gegevens blijven bij Apple.
Verwijderen is definitief en gebeurt meteen; binnen 30 dagen verdwijnen de gegevens ook uit de versleutelde back-ups. Om valsspelen en terugbetalingen te kunnen controleren, worden edelsteenbewegingen en markeringen voor valsspelen maximaal 12 maanden en aankoopgebeurtenissen maximaal 24 maanden bewaard, zonder koppeling aan je account, en daarna verwijderd of geanonimiseerd; de verwijdering zelf wordt vastgelegd met alleen een datum en een willekeurig aanvraagnummer. Je App Store-aankoopbewijzen blijven in je Apple-account. Aankopen zoals seizoenspremium en edelstenen gaan verloren met het verwijderde account.
Als je de app niet kunt openen
Als je de app al hebt verwijderd, blijft je gastaccount op onze servers staan; zonder aankopen wordt het na 12 maanden zonder gebruik automatisch verwijderd. Wil je het eerder laten verwijderen, mail dan naar destek@mm-apps.com met als onderwerp “Verwijder mijn account” en vermeld een van de volgende gegevens, zodat we het kunnen vinden:
- Je supportcode uit de app (Profiel → Instellingen → Account → Supportcode), of
- als je daar niet bij kunt, je uitnodigingscode (in het scherm Vrienden) samen met je weergavenaam en ongeveer je recordetage. Omdat uitnodigingscodes met vrienden worden gedeeld, zijn ze op zichzelf geen voldoende bewijs; we kunnen je vragen om verdere verificatie.
Na verificatie van de aanvraag handelen we die binnen 30 dagen af en bevestigen we dat per e-mail.